2021-10-12 09:01:35• hírek • közlemény

Újabb izgalmas előadással folytatódik az RMKT Hol a pénz? című rendezvénysorozata

október 26

Ezúttal egy újabb tematikus, roppant érdekes és interaktív előadás várja az érdeklődőket, amely nem fog másról szólni, mint a mindennapi életünkben jelenlévő pénzügyekről – csak egy kicsit másképp!

‘’Hol a pénz?’’ – Szívügyed a pénzügyed?


A pénz szó hallatán mindenkinek más jut az eszébe, illetve más fogalmakat társít hozzá. Egy dolog azonban tény: mindannyian másként viszonyulunk hozzá. A pénz jóval több, mint forgalmi fizetőeszköz, általa is kapcsolódunk a világhoz.


Tudatosságunk, szükségleteink, érzelmeink, személyiségünk kifejeződése. Ezért nem mindegy, miként gazdálkodunk vele. Az előadás keretében pszichológiai vonatkozásban fogjuk megvizsgálni, mit jelent a pénzügyi intelligencia, milyen személyiségjegyek mentén vizsgálható a pénzhez való viszonyunk vagy éppen iszonyunk, illetve hogyan lehet tudatosan új pénzügyi szokásokat kialakítani. 


Tesszük mindezt interaktív módon annak érdekében, hogy az előadást követően a résztvevők alapvető pénzügyi önismeretre tegyenek szert. Életkortól függetlenül, sohasem késő elkezdeni  pénzügyi biztonságot teremteni. Ha neked is szívügyed a pénzügyed, akkor az előadáson a helyed. 

 

Előadó: Tóth Klára - pszichológus, kommunikációs és PR illetve marketing szakértő. Az előadás, október 26-án, kedden lesz – 18:00 órai kezdettel, a szatmárnémeti Iparosotthonban!


A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött, ezt ide kattintva teheti meg. Az előadás Facebook-eseménye ide klikkelve érhető el.


Az előadást követően mindenkit szeretettel várunk egy borkóstolóval egybekötött kötetlen beszélgetésre.


A rendezvény partnere: KLARITY – Pszichológiai Magánrendelő

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: